2016-08-01 20:45:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Fedje fel érzéseit!

Napi horoszkóp augusztus 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kedvező napra számíthat! Különösen sikeresek lehetnek ma a megbeszélései, és jó eredményeket érhet el olyan foglalkozásokban, amelyek valamilyen képzéssel vannak kapcsolatban. Az esti beszélgetései lazák és vidámak lesznek, ezen kívül érdekes újdonságokról is tudomást szerezhet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A pénzügyeiben kedvező fordulat várható, ez azonban ne csábítsa könnyelműségre, jobb lenne, ha inkább félre tenni próbálna… A szerződések aláírását, ha lehet, halassza későbbre, most nem túl szerencsés az időpont hosszú távú döntések meghozatalára.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon lelkes egy új tervét illetően, pedig jobban tenné, ha várna a megvalósításával. Egy rosszindulatú kollégája ugyanis keresztül húzhatja a számításait. Mérlegelje alaposan, mi lenne valóban kifizetődő, minek lenne értelme.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most hamarabb eshet abba a hibába, hogy szükségtelen vagy rossz minőségű dolgokat vásárol, legyen óvatos ezzel! Erős kötődést érez valaki iránt. Fedje fel az érzéseit, kedvező fogadtatásra fog találni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében van már. Mindennapi feladataival gyorsan boldogul, sokkal többet tud teljesíteni, mint egyébként. Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudna figyelni, mint a sajátjáéra, a párkapcsolata is javulna ezzel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Tevékeny napja lesz, egyik sürgős feladat követi a másikat. Hamar feltalálja magát a váratlan helyzetekben, a talpraesettsége megkönnyíti a munkát. A délután már ráérősen, lazán telik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bár jók az elgondolásai, rosszul adja elő a terveit, kissé nagyképűnek tűnhet, erre vigyázzon! Ebből még egy kisebb vita is kialakulhat, pedig önt igazán a jó szándék vezérli. Ne magyarázkodjon, inkább fogja egy kicsit vissza magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Legyen résen, valaki ki akarja használni a nagylelkűségét. Most nem tanácsos senkinek sem nagyobb összeget kölcsönadnia, valószínűleg nem látja viszont a pénzt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki alaposan felbosszantja a viselkedésével, sokáig nem tud túljutni a dolgon. Ne hagyja, hogy ez az incidens elrontsa az egész napját! Az este nyugodt hangulatban telik, végre kibeszélheti a problémáit, ha találkozik a barátaival.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok mindent szeretne, de csak a felével tud végezni, és ez idegesítheti egy kissé. Ma hamar történnek figyelmetlenségből eredő hibák, jobb, ha kétszer is ellenőriz mindent. A főnöke szavait ne vegye a lelkére!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szeretne egy feladattal haladni, de nem tud, mert valaki folyton hátráltatja. Vigyázzon, kinek panaszkodik az illetőre, mert pletyka lehet a dologból! Inkább jelezze őszintén, ha zavarja valami.

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap alkalmas arra, hogy pontot tegyen a régóta halogatott dolgok végére. Fogjon hozzá, örülni fog, ha túl lesz rajtuk. Kicsit határozottabb ma a fellépése, mint egyébként, ez sokakat meglep.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: